Träffsäkra inköp med planacy

I branscher som t.ex. Fashion är produktsortimentet nyhetsdrivet och du gör oftast endast ett enstaka eller ett fåtal större inköp. Det långt innan försäljningsbudgeten för den aktuella perioden dessutom satts. Med Planacy hjälper vi inköpare gå mindre på magkänsla och...

Läs mer

4 råd vid införande av nytt budgetverktyg

Det finns idag flera moderna budgetverktyg på marknaden. De kan tillföra stor nytta i form av sparad tid, förbättrad kvalité och ökad precision i processerna. Att köpa är dock en sak och ett lyckat systeminförande en annan. Vi ger i denna artikel 4 råd vid införande av...

Läs mer

Fyra vanliga invändningar mot budgetprocessen

Hösten har kommit och budgetarbetet är igång. Värdet med budgeten är ofta ifrågasatt - vanlig kritik är att den snabbt tappar kontakt med verkligheten och låser fast organisationens handlingsutrymme. Läs mer om 4 vanliga invändningar mot budgeten.

Läs mer

Vad är en rullande prognos?

Rullande prognoser börjar bli ett alltmer populärt komplement till den årliga budgeten. I denna artikel berättar vi mer om vad en rullande prognos är, dess fördelar och 6 krav för att kunna arbeta effektivt med den.

Läs mer

Vad är en drivarbaserad planering?

Släpp fokuset på konto/kostnadsställe i ditt budget- och prognosarbete. Med en drivarbaserad planering kommer du närmare verksamheten och de faktorer som driver fram resultatet för det ni vill uppnå.

Läs mer

Resan mot ett bättre budgetverktyg

Budgetprocessen är jobbig för många företag. Arbetet är manuellt och tidsödande vilket gör att värdet ofta blir ifrågasatt. Men - är det värt att lägga tid på att förbättra en process som görs en gång per år och blir timingen för förändring någonsin rätt?

Läs mer

Säkra kvalitén på data i din Qlik-miljö

Hur vet du, med säkerhet, att data håller den kvalité du förväntar dig i din Qlik-applikation? Med NodeGraph får du full spårbarhet i din Qlik-miljö. Inspektera data och utforska visuellt hur databaser, filer, fält och applikationer hänger ihop.

Läs mer

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: +46 8 651 18 00

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på dina data

Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på Qlik och Planacy - två moderna plattformar för Analys / Rapportering och Budget / Prognos / Planering.